Bestemming bereikt!
Door: Annelies en Lisette
Blijf op de hoogte en volg Annelies en Lisette
26 Oktober 2010 | Singapore, Singapore
We zijn in Singapore! Na dik 16 uur gevlogen en gewacht te hebben, zijn we op de plaats van bestemming :D
32 graden, palmbomen, gigantische wolkenkrabbers, electronicawinkels overal op de hoek en heel vriendelijke mensen, hello Singapore!
Gisteren zijn we uiteindelijk om 16:10 met een Boeing 777 van Emirates Airlines vanaf Schiphol vertrokken. De keuze was reuze qua entertainment, dus we hebben ons niet verveeld! Ook het eten was super (dit moet zeker even genoemd worden).
Na een relaxte vlucht kwamen we om 00:15 uur, lokale tijd, aan in het warme Dubai. Na even gewacht te hebben vertrok vliegtuig nr 2 om 2:45 uur naar Singapore. Deze vlucht was vergeleken bij de eerste vlucht iets minder relaxt, vanwege veel te koude airco! Vliegen is niet meer zo eng volgens Annelies.
Uiteindelijk zijn we om 14:15, lokale tijd, aangekomen op Changi Airport. Langs de emigratiedienst, bagageband en toen naar de taxi's.
Taxichauffeur Ronny heeft ons naar het hawaii hostel gebracht waar we voor 21 SGD p.p. kunnen overnachten. Annelies heeft al 2 beestjes gespot, die gelukkig hard kunnen weglopen.
Na even gerust te hebben, liepen we op straat Brian Abdulai Sumani uit Ghana tegen het lijf.Inmiddels woont hij al 10 jaar in Singapore. Hij heeft ons meegenomen naar een restaurantje in de Ben Coonen Street. Onder het genot van Mee Goreng with egg, heeft hij ons alles verteld over zijn voetbalcarriere. Hij is coach van de jonge spruiten van Singapore en heeft een eigen voetbalschool. De getrakteerde Mee Goreng smaakte erg goed (wel pittig ;) ).
Op dit moment zitten we in een internetcafe tegenover ons hostel. Morgen gaan we uitzoeken hoe we met de boot naar Sumatra kunnen.
Veel liefs en tot in/op Sumatra!
Lisette en Annelies
En nog bedankt voor jullie lieve woorden, smsjes, kaartjes, cadeautjes, belletjes enz!
Het telefoonnummer van Annelies doet het hier niet, dus niet bereikbaar.
UPDATE
Toen we gisteravond op bed lagen, hoorden we van Johnny, de vriend van Lisette, dat er op Sumatra een tsunami is geweest. Er schijnen nu ook bosbranden te zijn ontstaan waar Maleisie en Singapore last van schijnen te hebben. Waar wij zijn hebben we geen last. We gaan dus helaas niet naar Sumatra, dus vandaag even uitzoeken wat de makkelijkste weg naar Java is.
We weten nu ook wat een jetlag inhoud. We konden pas om 4:30 slapen en waren om 13:30 wakker.
26 Oktober 2010 - 13:32
Lennart :
Wat leuk te horen dat jullie goed zijn aangekomen!
veel plezier! -
26 Oktober 2010 - 13:36
Merlijn:
Hé meiden, wat fijn om te horen dat jullie goed geland zijn!! Is toch altijd een geruststelling. Haha die lies, je bent dus over je vrees heen ;). Nou geniet van het mooie weer en het lekkere eten. En de groeten aan de beestjes rrrrrr. Xx -
26 Oktober 2010 - 13:41
Pa:
goed te horen dat jullie goed zijn aangekomen.
Wat bedoel je met "kleine beestjes". Lisette die pak jij toch zo even op.
Veel plezeier verder en vooral genieten.
liefs pa -
26 Oktober 2010 - 13:45
Annelies En Lisette :
Hoi Pa,
Zou je misschien je achternaam erbij kunnen zetten, aangezien er 2 Pa`s zijn;)
Dankje en veel liefs -
26 Oktober 2010 - 14:11
Lea:
Heel veel plezier!Ga jullie volgen en liesje missen :D -
26 Oktober 2010 - 14:13
Mam:
Lieve meiden,
fijn dat de reis goed is gegaan en fijn om de leuke dingen in jullie verslag te lezen. heel veel plezier verder en geniet van alles. XXX liefs uit Ten Boer.
mam
26 Oktober 2010 - 14:17
Maité:
Hallootjes vanuit Holland! Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen:) Super gaaf dat je dit doet en ga je/jullie volgen! Heel veel plezier en tot het volgende verslag! Liefs xx Maité -
26 Oktober 2010 - 14:17
Jose:
Selamat Datang!
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen :)Goed om te horen!
Have fun in Singapore,succes op de boot :P en genieten!
Liefs
PS.Bericht voor Lies: Frederieke is gister uit Benelux Next Top Model gegaan... -
26 Oktober 2010 - 14:19
Joyce:
He Lisette en Annelies,
Wat super dat je helemaal zijn aangekomen. En direct aan kennis gemaakt met de mannen daar, jullie zijn goed bezig! Geniet er van meiden.
Liefs, Joyce -
26 Oktober 2010 - 14:27
Johan Weerts:
Hey, mooi te lezen dat de reis goed is verlopen.
Heel veel plezier!!!
Groetjes
Johan -
26 Oktober 2010 - 15:26
Johnny:
Heey,
Leuk om te lezen dat jullie er veilig zijn aangekomen.. Eigenlijk wist ik het al maarja. heel veel plezier daar en doe voorzichtig in sumatra he! Aangezien net op het nieuws is dat daar een tsunami is geweest vandaag.
Liefs Johnny -
26 Oktober 2010 - 15:40
Eva:
Fijn dat alles goed is verlopen:D nogmaals heeeeeel veel plezier..XX Eva -
26 Oktober 2010 - 15:52
Pa:
dit is de pa uit Ten Boer,maar ik noem mij vanaf nu : "paf", oke?
liefs van paf (uit ten boer dus)
even ter controle :
dikke kus van paf -
26 Oktober 2010 - 18:02
Marieke :
he wijffie!!
super man dat je naar Azie bent gegaan!! 32 graden klinkt beter dan 8 graden, af en toe een bui met kans op hagel....:)
Even voor de mensen thuis...hoe plaats ik hier een emocon? Ben niet zo computerachtig...zeg maar!
hebben jullie nog wat vernomen over de aardbeving van 2 dagen geleden op sumatra?
Heel veel plezier daar!
Veel liefs uit leeuwarden!
Dikke tuut Marieke
26 Oktober 2010 - 18:08
Ann:
Heee Lieve Lisett! wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen:D
Mama en Jolien hebben je verhaaltje ook gelezen
Groetjes van ons -
26 Oktober 2010 - 19:09
Annette:
Fijn om te lezen dat alles zo goed verlopen is en dat jullie tot nu toe lekker gegeten hebben. Veel plezier verder en doe voorzichtig in dat verre vreemde land met z'n vreemde beestjes! -
26 Oktober 2010 - 20:10
Arend En Hillie:
Lieve Annelies en Lisette
Goed te horen dat jullie
goed zijn aangekomen.Leuk om jullie verslag te lezen.Geniet van alles!
Liefs pa en ma uit Ansen
27 Oktober 2010 - 07:20
Roos:
Hey!!
Fijn dat jullie zijn aangekomen! Lekker al die beeeeestjess...
Veel plezier!
Lfs Roos (uut de stapel)
27 Oktober 2010 - 07:22
Harrie & Ina:
Dag meiden,
de start is gemaakt ! Fijn dat we jullie mogen volgen op dit avontuur.
Goede reis en geniet er van. -
27 Oktober 2010 - 07:51
Nieske:
Goed te lezen dat alles is gelukt. Heb een paar keer gedacht: "Hmm, nu stappen ze in... Nu zijn ze wss ergens halverwege... Zouden ze er al zijn??"
Geniet er van. Niet te bruin worden, da's zo zielig voor mij als je terug komt :P
Groetjes vanuit Ommen, ook namens mijn ouders + geschwester! <3
27 Oktober 2010 - 09:56
Hans:
He zus jullie zijn dus goed aangekomen, jammer dat je niet naar Sumatra gaat. Succes in Java en geniet nog maar even van je jetlag xx je broer(tje) -
27 Oktober 2010 - 13:35
Lea:
Ik vroeg me al af of jullie wel naar Sumatra konden.. met alles wat daar nu gebeurd :S -
27 Oktober 2010 - 19:08
Joos :
Op midden Java is de vulkaan Merapi uitgebarsten..Ten noorden van Yogyakarta. Vulkaan is nog steeds erg actief..
Maar genoeg te zien op Java zonder de Merapi en Yogyakarta :)
xxx Joos uut Meppult ;) -
28 Oktober 2010 - 05:54
Gerben:
veel plezier daar, lekker warm in de zon. veel bekijken en doen he! de winter is in canada neergestreken dus denk daar maar is aan als jullie lekker op een terras zitten haha groeten -
28 Oktober 2010 - 17:24
Joop Enlies:
Hoi dames, hoor net van moeder Hilly dat jullie naar Java gaan en Sumatra laten liggen vanwege de natuurrampen.
Jammer, Sumatra is ook erg mooi. Blij dat het goed gaat met jullie, we weten hoe het is daar.
Lekker eten,vriendelijke mensen enz.
Veel plezier en we volgen jullie op deze site.
Liefs
Joop en Lies -
28 Oktober 2010 - 17:57
Ineke, Theo & Tim:
Hey,
Ik had je van te voren nog een goede reis willen wensen maar daar ben ik dus te laat mee!
Dus bij deze!
Veel plezier en doe voorzichtig!
XX Ineke -
29 Oktober 2010 - 08:07
Oom Frans:
fantastische reis is nu begonnen; maar even niet naar Sumatra alhoewel je op zo'n tsunami wel heel goed schijnt te kunnen surfen (eenmalig)!
heel veel plezier,
frans, roelien & su -
29 Oktober 2010 - 11:27
Laura:
Super dat jullie er zijn!! whauw geweldig! Ben erg benieuwd naar alle verhalen!
Geniet van t weertje ben jaloers
kuss